balik deui

Saha Urang?

J karajinan

Pabrikna aya di Yunfu, Guangdong, kota inti Delta Walungan Mutiara, dimana manufaktur sareng perdagangan parantos dikembangkeun.Taman industri tingkat propinsi ieu ngagaduhan gedong pabrik anu umurna 50 taun sareng legana 30 hektar (20.000 méter pasagi).Jujiang Craftwork mangrupakeun produsén jati integral tina ngembangkeun, desain deepening, processing, produksi custom, sarta jualan.Éta ogé nyiptakeun merek sorangan "JCRAFT"

Nyadiakeun kustomisasi profésional

Naha Milih Kami

SEJARAH PANJANG

13 taun experience.High kualitas sarta jasa ngaropéa gancang

PABRIK KAMI

20.000 méter pasagi.urang boga pabrik aluminium urang sorangan

LAYANAN OEM / ODM

Kami tiasa nampi pesenan OEM / ODM Disesuaikeun pikeun sampel anjeun

GARANSI 1 TAHUN

Urang mastikeun ngadalikeun unggal produk, Tanggung jawab ka unggal customer.

Pangiriman gancang

Pangiriman langkung gancang ku laut atanapi ku hawa atanapi ku expres

TIM LUAR BIASA

Tim penjualan profésional nawiskeun réspon gancang sareng palayanan anu saé.

Urang Bisa Naon?

bisnis utama urang jeung produk ngawengku: GRC(beton) flowerpots, jati, firepits, perbaikan imah, hiasan.

FRP (fiber glass) patung, pot kembang, parabot, jsb.

Rupa-rupa karajinan bahan ': kaasup FRP, GRC, stainless steel, acrylic batu jieunan, ngolah kai, percetakan 3D.

https://www.jujiangcraft.com/concrete-base-outdoor-round-concrete-coffee-table-product/
https://www.jujiangcraft.com/square-indoor-and-outdoor-available-concrete-table-product/
https://www.jujiangcraft.com/polygon-design-concrete-table-side-table-coffee-table-product/
https://www.jujiangcraft.com/featured-design-square-desktop-concrete-side-table-product/

Naon Anu Bisa Urang Laksanakeun Pikeun Anjeun

3

(Profesional OEM/ODM)

Kusabab mimitina, urang salawasna ngamajukeun filsafat "roh craftsmanship, pursuing seni jeung kageulisan", sarta komitmen nyadiakeun konsumén jeung solusi hiji-eureun pikeun pre-diobral, di-diobral sarta sanggeus-diobral, kualitas produk unggulan urang jeung craftsmanship luhung meets. kabutuhan customer béda.

Langkung ti 800 modél produk anu biasa dijual, kalebet kartun, pot kembang, korsi santai, simulasi sareng patung abstrak anu cocog pikeun bentang kebon sareng perabotan lemes komérsial.Sareng aranjeunna gaduh siklus pasokan pondok sareng tabungan biaya.

Jasa Kami

Nyadiakeun jasa kustomisasi profésional: kaasup rekomendasi solusi pre-diobral, desain deepening produk, pangukuran bébas, kustomisasi bungkusan.

Garansi pangiriman, jaminan nasional, invoice biasa, jaminan transportasi (staf khusus sareng mobil, kerjasama merek angkutan barang munggaran: transportasi logistik Debon sareng Huodi)

Sadaya tautan produksi dikawasa sacara ketat, sareng kamajuan produksi ngalangkungan grafik online langsung, ngahémat waktos para nasabah.

palayanan

Sertipikat kualifikasi

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Pameran

2017.3.18-21 Festival Kahirupan Taman Global
2019.8.1-2 paméran kageulisan china paméran gugur
2019-8.22-24 CIPE shenzhen paméran kageulisan
2020.7.29-30 Shanghai paméran kageulisan

Témbongkeun Room

kamar pintonan

Pabrik Témbongkeun

wudllain (1)
wudllain (2)
wudllain (3)
wudllain (5)
wudllain (4)
wudllain (6)
wudllain (7)
wudllain (8)