Warta

  • Méja makan beton

    Méja makan beton

    Kalayan révolusi industri, beton henteu ngan ukur diturunkeun ka trotoar, gudang, sareng ruangan bawah tanah tapi ogé dianggo pikeun ngadamel jati salaku méja.Méja makan beton pikeun dijual muncul salaku unsur desain anu teu kaduga di dapur.Upami anjeun milarian méja makan, naha anjeun henteu ...
    Maca deui
  • TENDA MEUBEL BETON

    TENDA MEUBEL BETON

    Sarupa jeung industri pakean, unggal usum brings tren anyar jeung kasempetan dina rarancang interior jeung spasi homeware.Bari pola saméméhna geus kaasup pops tina warna jeung experimenting jeung tipena béda leuweung jeung batu, trend taun ieu geus nyokot léngkah wani ka sakali deui kaasup ...
    Maca deui
  • SLICELAB SPEARHEADS FURNITURE BETON Maké Téknologi Percetakan 3D

    SLICELAB SPEARHEADS FURNITURE BETON Maké Téknologi Percetakan 3D

    Studio desain eksperimen basis AS Slicelab geus ngembangkeun hiji méja beton novel ngagunakeun kapang dicitak 3D.Sapotong jati artistik disebut Delicate Density Table, sarta eta ciri cairan, ampir tambahan-terestrial formulir.Beuratna 86kg sareng ukuran 1525 x 455 x 380mm, ...
    Maca deui
  • Kumaha parabot beton bisa mantuan TRANSFORMASI JALAN

    Kumaha parabot beton bisa mantuan TRANSFORMASI JALAN

    BAGAIMANA PERUBATAN BETON BISA NGABANTU TRANSFORMASI JALANAN Metropolitan Melbourne diatur pikeun kebangkitan budaya pasca-lockdown, sabab usaha perhotelan nampi dukungan nagara pikeun nyayogikeun tuangeun luar sareng hiburan.Pikeun aman nampung kanaékan kagiatan pejalan kaki sisi jalan, ...
    Maca deui
  • Sajarah Perabot Beton sareng Evaluasi Tren Ayeuna

    Sajarah Perabot Beton sareng Evaluasi Tren Ayeuna

    Beton tina rupa-rupa bentuk parantos dianggo dina desain arsitéktur ti saprak jaman Romawi Kuno.Asalna bentuk awal beton ieu rada béda sareng semén Portland anu kami anggo ayeuna sareng diwangun ku kombinasi lebu vulkanik sareng batu kapur.Salila sababaraha taun, beton parantos janten ...
    Maca deui
  • Beton: Interior awét, Desain Unik

    Beton: Interior awét, Desain Unik

    Desain modéren langkung praktis ti kantos, ngaleungitkeun ujung gilded anu sembrono sareng porselen anu dicét rapuh sareng nganut prinsip minimalis.Asupkeun beton dituang hina.Ieu teuas-ngagem, serbaguna sarta bisa jadi sleek atanapi textured sakumaha anjeun resep di gaw atawa imah.Kalayan langkung sareng m ...
    Maca deui
  • The 1st munculna pasamoan taunan Jujiangcraft

    The 1st munculna pasamoan taunan Jujiangcraft

    Waktos ngalir, sarta sakedapan panon, éta taun anyar.Ningali taun 2018, di handapeun asuhan sareng bimbingan para pingpinan perusahaan, dina persatuan sareng kerja keras sadaya karyawan, kami kerja keras pikeun ngarengsekeun padamelan saluyu ...
    Maca deui
  • pangaweruh dasar GFRC

    pangaweruh dasar GFRC

    Pangaweruh dasar GFRC Kaca serat bertulang beton dasarna mangrupa bahan beton, nu dipaké pikeun nguatkeun serat kaca salaku alternatif pikeun baja.Serat kaca biasana tahan alkali.Serat kaca tahan alkali loba dipaké sabab leuwih tahan ka épék lingkungan....
    Maca deui
  • Kaunggulan tina FRP flowerpot

    Kaunggulan tina FRP flowerpot

    1. beurat lampu jeung kakuatan tinggi;Kapadetan relatif antara 1.5 ~ 2.0, anu ngan ukur 1/4 ~ 1/5 tina baja karbon, tapi kakuatan tensile caket atanapi langkung luhur tibatan baja karbon, sareng kakuatan spésifik tiasa dibandingkeun sareng éta. tina baja alloy-grade tinggi.Ku kituna...
    Maca deui