kaunggulan urang

  • 100+ Jalma Tim Profesional

  • 2008 Perusahaan Kami Diadegkeun Dina
  • 20000 Méter pasagi Factores Area
  • 14 14 Taun Pangalaman Gawé

MISI URANG

JCRAFT mangrupikeun produsén jati anu ngahijikeun pamekaran, pendalaman desain, pamrosésan, produksi khusus, sareng penjualan.Cai mibanda 20000 méter pasagi pabrik, leuwih ti 100 pagawé, Nyadiakeun profésional OEM / ODM jasa.

Jasa Kami

  • Produsén OEM / ODM profésional

    Produsén OEM / ODM profésional

  • Hiji-hiji jasa profésional

    Hiji-hiji jasa profésional

  • Kamajuan produksi tiasa ditaroskeun iraha waé

    Kamajuan produksi tiasa ditaroskeun iraha waé

  • jasa ngaropéa sadia

    jasa ngaropéa sadia

  • jasa model sadia

    jasa model sadia

  • bungkusan produk profésional

    bungkusan produk profésional

Produk Utama

Tentang Kami

JCRAFT mangrupikeun produsén jati anu ngahijikeun pamekaran, pendalaman desain, pamrosésan, produksi khusus, sareng penjualan.Cai mibanda 20000 méter pasagi pabrik, leuwih ti 100 pagawé, Nyadiakeun profésional OEM / ODM jasa.

Diulas Pencét

  • anyar6-2

    Méja makan beton

    Kalayan révolusi industri, beton henteu ngan ukur diturunkeun ka trotoar, gudang, sareng ruangan bawah tanah tapi ogé dianggo pikeun ngadamel jati salaku méja.Méja makan beton pikeun dijual muncul salaku unsur desain anu teu kaduga di dapur.Upami anjeun milarian méja makan, naha anjeun henteu ...

  • anyar5-4

    TENDA MEUBEL BETON

    Sarupa jeung industri pakean, unggal usum brings tren anyar jeung kasempetan dina rarancang interior jeung spasi homeware.Bari pola saméméhna geus kaasup pops tina warna jeung experimenting jeung tipena béda leuweung jeung batu, trend taun ieu geus nyokot léngkah wani ka sakali deui kaasup ...

  • anyar4-1

    SLICELAB SPEARHEADS FURNITURE BETON Maké Téknologi Percetakan 3D

    Studio desain eksperimen basis AS Slicelab geus ngembangkeun hiji méja beton novel ngagunakeun kapang dicitak 3D.Sapotong jati artistik disebut Delicate Density Table, sarta eta ciri cairan, ampir tambahan-terestrial formulir.Beuratna 86kg sareng ukuran 1525 x 455 x 380mm, ...

  • anyar3-1

    Kumaha parabot beton bisa mantuan TRANSFORMASI JALAN

    BAGAIMANA PERUBATAN BETON BISA NGABANTU TRANSFORMASI JALANAN Metropolitan Melbourne diatur pikeun kebangkitan budaya pasca-lockdown, sabab usaha perhotelan nampi dukungan nagara pikeun nyayogikeun tuangeun luar sareng hiburan.Pikeun aman nampung kanaékan kagiatan pejalan kaki sisi jalan, ...

  • anyar2

    Sajarah Perabot Beton sareng Evaluasi Tren Ayeuna

    Beton tina rupa-rupa bentuk parantos dianggo dina desain arsitéktur ti saprak jaman Romawi Kuno.Asalna bentuk awal beton ieu rada béda sareng semén Portland anu kami anggo ayeuna sareng diwangun ku kombinasi lebu vulkanik sareng batu kapur.Salila sababaraha taun, beton parantos janten ...

  • 1

    Beton: Interior awét, Desain Unik

    Desain modéren langkung praktis ti kantos, ngaleungitkeun ujung gilded anu sembrono sareng porselen anu dicét rapuh sareng nganut prinsip minimalis.Asupkeun beton dituang hina.Ieu teuas-ngagem, serbaguna sarta bisa jadi sleek atanapi textured sakumaha anjeun resep di gaw atawa imah.Kalayan langkung sareng m ...

ikon_instagram_follow

Tanya kami pikeun inpo nu leuwih lengkep

jasonyan@jujiangcraft.com