FAQs

FAQjuan
1.Are anjeun produsén atawa parusahaan dagang?

Kami produsén, pabrik urang lokasina caket dieu bandara.

2. Naon bahanna?

Produk urang tiasa ngadamel polyresin, fiberglass.

3. Naon MOQ anjeun?

MOQ kami dumasar kana ukuran, upami ukuranana produk typel leutik, MOQ bakal 500pcs, upami ukuranana Medium sareng jinis leutik, MOQ bakal 300pcs, upami ukuranana jinis cuhk, MOQ bakal 100pcs, lamun ukuranana téh tipe Big, MOQ bakal 50pcs.

4. Dupi anjeun nyadiakeun kuring katalog anjeun sarta daptar harga?

Leres, kami gaduh E-katalog, punten wartosan kami produk naon anu anjeun pikahoyong, teras kami tiasa ngirim katalog ka surat anjeun.

Kusabab urang gaduh seueur barang, kami peryogi anjeun milih barang anu anjeun pikahoyong heula, teras kami ngadamel kutipan rinci pikeun anjeun.

5. Dupi anjeun ngabantosan abdi ngadamel desain sorangan?

Leres, urang tiasa ngadamel barang OEM sareng ODM pikeun anjeun salami anjeun tiasa nyarioskeun ide anjeun atanapi masihan gambar, kami parantos ngalaksanakeun seueur proyék OEM pikeun konsumén urang.

waktos sampel bakal 7-15days.

Biaya sampel kalebet biaya ngembang anu ditagihkeun dumasar kana ukuran produk, sapertos ukuran 20cm H, urang ngecas $200, upami kuantitas pesenan langkung ti 2000pcs, biaya ngembang tiasa dipulangkeun.

6. Dupi urang gaduh logo dina produk urang?

Leres, urang tiasa ngadamel logo anjeun dina produk, urang gaduh dua cara, hiji nyaéta decal, hiji diukir langsung dina produk.

7. Dupi anjeun nyadiakeun sampel?

Sumuhun, urang bisa nyadiakeun sampel, lamun kuantitas urutan ngahontal MOQ kami, biaya sampel bakal balik, sarta anjeun ngan nanggung angkutan barang kurir.

8. Kumaha ngeunaan jaminan kualitas anjeun?

Kami 100% tanggung jawab karusakan barang wadahna pinuh upami disababkeun ku pakét anu teu leres.Kami gaduh tim QC anu ketat, aranjeunna bakal mariksa barang hiji-hiji duanana nalika awak bodas sareng saatos cet.

9. Naon istilah pembayaran?

Jumlah leutik kirang ti $1000, urang nampi paypal, serikat barat, kacilakaan.

Jumlah badag leuwih ti $2000, urang nampi LC dina tetempoan, TT dina tetempoan (30% deposit + 70% kasaimbangan ngalawan salinan bl)

10. Kumaha ngeunaan pengiriman barang?

Punten punten dicatet yén kami tiasa ngintunkeun barang ku kurir, ku laut, ku udara,

punten wartosan kami kuantitas anu anjeun pikahoyong sareng cara kiriman mana anu anjeun pikahoyong, kami bakal ngabantosan anjeun pariksa pengiriman barang pikeun anjeun sacara rinci.