Méja makan beton

Kalayan révolusi industri, beton henteu ngan ukur diturunkeun ka trotoar, gudang, sareng ruangan bawah tanah tapi ogé dianggo pikeun ngadamel jati salaku méja.Méja makan beton pikeun dijual muncul salaku unsur desain anu teu kaduga di dapur.Upami anjeun milarian méja makan, naha anjeun henteu milih perabotan beton pikeun dijual?Ieu mangrupikeun pro sareng kontra tina méja beton anu disayogikeun ku Q-Furniture Vietnam ka anjeun:

Méja makan beton

Pikeun DIY: Méja beton tiasa tuang kana bentuk naon waé, patri, pigmén sareng tékstur.Pikeun nyieun tabel anjeun unik, anjeun tiasa embed batu, ubin, hiasan, jsb Biaya bakal gumantung kana sabaraha personalization rék na kumaha rencana pikeun nyieun (DIY atawa dituang di tempat).

awét: Taya sahijieun bisa mungkir yén hiji méja makan beton pikeun diobral awét.Kakuatan campuran semén-jeung-pasir ngajadikeun méja beton kuat salaku padet batu.Éta pisan sababna naha beton bisa dipaké pikeun nyieun trotoar, jalur, bangku, jsb Meja makan beton stabil jadi Anjeun bisa nempatkeun nanaon rék di dinya.

Gampang pikeun ngabersihan: Méja makan beton pikeun dijual tahan cai teu sapertos bahan méja makan sanés sapertos kai.Janten, éta gampang pikeun ngabersihan sareng ngajauhan noda.Pikeun nyegerkeun méja makan beton melbourne, anjeun tiasa nganggo lawon bersih pikeun ngusap éta kalayan sabun sareng cai anu hampang.Lamun ngalakukeun eta rutin, méja anjeun bakal salawasna beresih jeung kasampak kawas anyar.

Unik: Méja makan beton mangrupikeun barang unik di dapur.Upami bumi anjeun ngagaduhan éstétika modéren, méja ieu mangrupikeun pilihan idéal pikeun anjeun.Éta ngalengkepan sagala gaya desain dapur naha éta gaduh getaran Srimanganti industri.Anjeun tiasa make méja makan beton pikeun pamakéan indoor atanapi outdoor.

Tahan cuaca: Perabot beton pikeun dijual mangrupikeun salah sahiji bahan anu paling tahan cuaca.Éta hartosna tiasa nyegah korosi atanapi karusakan naon waé kusabab paparan anu berkepanjangan kana kaayaan cuaca sareng lingkungan anu parah.Bisa ngajaga konstruksi na, cet na coatings kalawan suhu luhur, polusi, kalembaban, cahya panonpoé kuat, angin, Uap, salju, jsb.

anyar6-1


waktos pos: Jul-06-2022