Sajarah Perabot Beton sareng Evaluasi Tren Ayeuna

Beton tina rupa-rupa bentuk parantos dianggo dina desain arsitéktur ti saprak jaman Romawi Kuno.Asalna bentuk awal beton ieu rada béda sareng semén Portland anu kami anggo ayeuna sareng diwangun ku kombinasi lebu vulkanik sareng batu kapur.Salila sababaraha taun, beton parantos dianggo dina sagala rupa aplikasi kalebet gedong, sasak, jalan sareng bendungan, sanaos Thomas Edison nimukeun Portland Cement dina péngkolan abad ka-20 yén ideu yén semén tiasa dianggo pikeun ngadamel jati. mimiti datang ngeunaan.
Edison, panaratas anu leres dina waktosna, mangrupikeun jalma anu munggaran ngabayangkeun masa depan dimana bumi tiasa diproduksi sacara masal dina beton sareng warga tiasa calik dina jati beton.Sanaos produksi skala ieu henteu ekonomis dina waktos Edison, ayeuna beton tiasa ditingali dina sagala hal ti konter dapur tuang dugi ka méja sareng korsi kopi modern.Beton hususna kapaké dina pangwangunan jati luar sapertos bangku taman sareng méja piknik dimana éta sesah ngagem alam sareng résistansi kana sagala cuaca ngajantenkeun bahan wangunan anu sampurna.

anyar2

Tren Modern dina Jati Beton

Kiwari, desain jati beton ngembang pesat, sareng désainer parantos mendakan cara énggal pikeun nyiptakeun jati anu langkung elegan.Bahan sapertos kerikil sareng keusik anu langkung tradisional dianggo pikeun nyiptakeun beton parantos diganti ku bahan téknologi luhur, sapertos fiberglass atanapi serat mikro anu diperkuat.Hal ieu ngamungkinkeun désainer pikeun nyieun bentuk 3 diménsi leuwih elegan nu whilst loba thinner dina bentuk masih incredibly kuat.

Perabot beton ayeuna langkung dipikaresep ditingali di bumi kontemporer dimana alam rustic sareng bentuk minimalis tiasa ngabantosan nyiptakeun pernyataan anu nyata sareng nambihan tékstur tambahan kana kamar.Contona, hiji méja kopi beton atawa sofa bisa nyieun tiis, katingal industri nu lajeng bisa ditingkatkeun ku nambahkeun rugs kandel atawa cushions guna nyieun kontras stunning.

Beton ogé ayeuna mangrupikeun fitur anu populer di kamar mandi dimana peralatan beton sapertos bak mandi atanapi sinks tiasa nyiptakeun rasa anu langkung organik, Nordic anu ngagabungkeun indah sareng lantai kai anu toned haneut.Upami anjeun nyalira nimbangkeun perobihan bumi dina sababaraha waktos taun ieu, naha henteu ningal seueur pilihan anu béda-béda beton anu ditawarkeun pikeun hal anu seger sareng unik.


waktos pos: Jun-10-2022