Beton: Interior awét, Desain Unik

Desain modéren langkung praktis ti kantos, ngaleungitkeun ujung gilded anu sembrono sareng porselen anu dicét rapuh sareng nganut prinsip minimalis.Lebetkeun beton dituang hina.Ieu teuas-ngagem, serbaguna sarta bisa jadi sakumaha sleek atanapi textured sakumaha anjeun resep di gaw atawa imah.Kalayan beuki seueur operasi manufaktur butik anu dimimitian sacara lokal, langkung gampang pikeun nyandak bahan kontemporer ieu ti luar.

1

Gedong kalayan beton langkung gancang sareng saatos dipotong tiasa digosok dugi ka lemes atanapi ditutupan ku bahan epoksi warna atanapi jelas pikeun ngajagaan tina tumpahan minyak sareng kimia.Hal ieu ngajantenkeun aranjeunna sami mangpaat di bumi sareng di gedong komersil.Éta ngajantenkeun lanté dapur anu awét sareng canggih, ogé, bahkan dianggo salaku benchtop atanapi splashback pikeun tampilan anu wani anu ngajantenkeun industri pikeun desain interior anjeun.Pertimbangkeun nyiptakeun titik fokus arsitéktur anu unik kalayan fitur anu pikaresepeun sapertos tangga beton anu dituang.
Henteu milarian ngarobih sadayana gedong anjeun?Salaku bahan anu henteu ngabutuhkeun perawatan tambahan pikeun ngahontal bahkan kode seuneu anu paling ketat, beton tiasa langkung ti ngan ukur lantai atanapi témbok.Seniman parantos ékspérimén sareng bahan ngarajinkeun sadayana tina bak mandi dugi ka korsi.Kalayan oksida sareng pigmén modéren ngenalkeun langkung seueur pilihan warna tibatan kulawu standar, jati beton tiasa janten fitur modéren di kamar mana waé, nyampur sareng palet anu aya atanapi nangtung kaluar pikeun warna pop anu teu kaduga.Naha éta barang jati sapertos méja luhureun slab atanapi ngan sapotong hiasan alit sapertos lampu gantung atanapi vas anjeun tiasa ngenalkeun tékstur anu tiis ka tempat mana waé di bumi atanapi kantor kalayan gampang.

2

Tapi kumaha upami rohangan anjeun aya beton anu anjeun hoyong lemes?Beton tiasa ngajantenkeun rohangan ageung karasa tiis, janten perabotan anu leres penting pisan.Warna-warna cerah, karpét kandel atanapi berpola, bantal paburencay klasik atanapi lémparan mewah digantung dina tonggong korsi bacaan anu dramatis.Pertimbangkeun cahaya sareng bohlam anu kakeunaan pikeun suasana anu haneut, ngabagéakeun atanapi kap lampu kertas pikeun suntikan anu ramah lingkungan tina tékstur anu pikaresepeun.Beton mangrupikeun bahan anu luar biasa serbaguna tapi sabab biasana aya hubunganana sareng arsitektur kota luar.Éta tiasa janten alat anu saé pikeun ngaburkeun garis antara jero ruangan sareng luar, janten mangpaatkeun éta sareng bawa sababaraha alam kana harta anjeun.

3


waktos pos: Jun-10-2022