Kumaha parabot beton bisa mantuan TRANSFORMASI JALAN

Kumaha parabot beton bisa mantuan TRANSFORMASI JALAN

anyar3-1

Metropolitan Melbourne diatur pikeun kebangkitan budaya pasca-lockdown, sabab usaha silaturahmi nampi dukungan nagara pikeun nyayogikeun tuangeun luar sareng hiburan.Pikeun aman nampung kanaékan anu diproyeksikan dina kagiatan pejalan kaki sisi jalan, panempatan strategis jati beton bertulang sacara efektif tiasa nyayogikeun panyalindungan fisik anu kuat ogé daya tarik desain anu unik.

Dana Pamulihan Kota $ 100m Pamaréntah Victoria sareng Paket Dahar sareng Hiburan Luar $ 87.5m bakal ngadukung réstoran sareng bisnis silaturahmi nalika aranjeunna manjangkeun jasa di luar, ngarobih rohangan anu dibagi sapertos jalan satapak, parkir mobil sareng taman umum janten pusat kagiatan luar ruangan.Nuturkeun léngkah tina inisiatif Open Restaurants anu suksés di New York, ngangkat larangan lockdown bakal ningali para tamu dine-in Victoria anu mikaresep tempat duduk di udara terbuka, gaya alfresco nalika usaha ngadopsi prakték anu aman pikeun COVID.

anyar3-2

Kasalametan pedestrian di lingkungan OUTDOOR

Paningkatan kagiatan luar bakal ngabutuhkeun ukuran kaamanan anu langkung luhur pikeun ngajagi patron sareng pejalan kaki sabab nyéépkeun waktos langkung seueur di daérah terbuka umum, khususna upami daérah ieu sisi jalan.Untungna, Stratégi Angkutan Kota Melbourne 2030 ngandung rupa-rupa inisiatif anu ditujukeun pikeun nyiptakeun rohangan anu langkung aman pikeun pejalan kaki sareng sapédah di kota, salaku bagian tina visi anu langkung lega pikeun nyiptakeun kota anu aman, tiasa dijalankeun sareng nyambung.

Kagiatan dina strategi anu langkung lega ieu ngalengkepan transisi anu direncanakeun pikeun tuangeun luar sareng hiburan.Salaku conto, inisiatif Little Streets Melbourne netepkeun prioritas pejalan kaki di Flinders Lane, Little Collins, Little Bourke sareng Little Lonsdale.Di jalan 'Leutik' ieu, jalan satapak bakal dilegaan pikeun ngawenangkeun jarak fisik anu aman, wates kagancangan bakal diréduksi jadi 20km/jam sareng para pejalan kaki bakal dipasihan jalan anu leres dina lalu lintas mobil sareng sapédah.

anyar3-3

NYARITA KA UMUM

Dina raraga hasil transisi footpaths standar kana spasi umum dibagikeun anu bakal narik sareng terlibat datang anyar, spasi anyar kudu aman, ngondang tur diaksés.Pamilik usaha kedah mastikeun yén tempatna masing-masing patuh kana prakték anu aman pikeun COVID, nyayogikeun jaminan lingkungan makan anu aman sareng higienis.Sajaba ti éta, investasi déwan lokal kana upgrades streetscape fisik kayaning jati jalan anyar, lampu jeung greenery hirup bakal maénkeun bagian badag dina revitalisasi jeung transformasi atmosfir jalan.

anyar3-4

PERANAN FURNITUR BETON DINA TRANSFORMASI JALAN

Kusabab ciri bahanna, jati beton nyayogikeun kauntungan multi-pronged nalika dipasang dina aplikasi luar.Anu mimiti, beurat sareng kakuatan bollard beton, korsi bangku atanapi planter, khususna nalika dikuatkeun, nyiptakeun solusi anu kuat pikeun panyalindungan pejalan kaki kusabab résistansi dampak anu luar biasa.Bréh, sipat kacida customizable tina produk beton prefabricated presents arsiték lansekap jeung désainer urban kalenturan pikeun nyieun desain unik atawa ngahasilkeun gaya visual pikeun cocog karakter wewengkon nu geus aya.Katilu, kamampuan beton pikeun nahan kaayaan cuaca anu parah sareng umurna dina waktosna jelas dibuktikeun ku ubiquity bahan dina lingkungan anu diwangun.

Pamakéan produk beton salaku bentuk panyalindungan fisik halus mangrupikeun taktik anu parantos dianggo sacara éksténsif di CBD Melbourne.Taun 2019, Kota Melbourne ngalaksanakeun paningkatan kaamanan pikeun kasalametan pejalan kaki di sabudeureun bagian kota anu rutin sesak, sareng daérah sapertos Flinders Street Station, Princes Bridge sareng Olympic Boulevard ditingkatkeun ku solusi beton bertulang.Program Little Streets anu ayeuna dijalankeun ogé bakal ngawanohkeun planters beton anyar jeung korsi pikeun liven up jalur pedestrian ngalegaan.

Pendekatan anu dipingpin ku desain ieu pikeun pengobatan wates pejalan kaki-kandaraan tiasa dianggo pikeun ngalembutkeun penampilan anu, dasarna, halangan kendaraan anu dikuatkeun.

anyar3-5

KUMAHA URANG BISA NGABANTU

Urang boga pangalaman éksténsif dina pembuatan produk beton bertulang dirancang pikeun ngalakukeun dina aplikasi outdoor.Portopolio karya urang ngawengku jati beton, bollards, planters jeung produk custom dijieun pikeun sababaraha déwan jeung proyék komérsial.


waktos pos: Jun-23-2022