Méja samping beton gaya jam pasir gaya minimalis

Katerangan pondok:

Méja hiasan ieu bakal nambihan penampilan seger kana rohangan luar.

Beungeut abu tina méja hiasan ieu bakal nambihan hiasan anu sampurna pikeun rohangan luar.

Bahan beton.

Cocog jeung sagala spasi outdoor

Pikeun leuwih ti 100 taun, kami geus komitmen pikeun ngahasilkeun produk tina kualitas pangluhurna sarta gaya unparallelled.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Individual leungeun tuang ku artisans

Dijieun tina komposit semén sareng fiberglass

Tetep baseuh sanggeus demold di luar pikeun kaayaan pangalusna

Sababaraha lapisan panyalindungan pikeun ngajauhan tina karusakan

Ngaran Produk Méja samping beton gaya jam pasir gaya minimalis
Warna Bisa disaluyukeun
Ukuran Bisa disaluyukeun
Bahan Beton tuang serat kaca
Pamakéan Luar, buruan tukang, Patio, Balkon, jsb.
Méja samping beton gaya jam pasir gaya minimalis (10)
Méja samping beton gaya jam pasir (1)

Pinuh ku kapribadian: Meja kami ngadopsi struktur modéren pikeun nambihan vitalitas kana rohangan luar anjeun.Kalayan éstétika anu pikaresepeun, méja samping ieu pasti bakal ngagedékeun bumi mana waé.

Desain kontemporer: Méja samping ieu ngadopsi bentuk jam saderhana pikeun nyiptakeun penampilan, rampa sareng desain karya anu leres-leres modéren.Kalayan struktur anu sederhana sareng endah, gaya minimalis tabel ieu nyorot gaya fungsional.

Beton ringan: Méja samping ieu didamel tina beton hampang kalayan penampilan anu mulus.Struktur anu kuat sareng awét tiasa nahan seueur beurat.

Ukuran: Pilih aksésori ukuran anu sampurna pikeun anjeun sareng perabot anjeun.

Taya assembly diperlukeun: Méja samping bisa dipaké sanggeus nyokot eta out of the box.Teu perlu ngumpul.

Méja samping beton gaya jam pasir (2)
Méja samping beton gaya jam pasir (3)

Ramping, Srimanganti sareng minimalis - méja kopi modéren ieu pisan

cocog pikeun sagala taman diideuan industri / desain interior.

Struktur beton pisan awét.Penampilan rustic na cocog pikeun kahirupan outdoor.

Méja samping luar dimandian dina nada abu anu mulus, nyiptakeun fokus anu luar biasa.

Dijieunna tina campuran orat sareng beton pikeun sacara efektif nyiptakeun kakuatan anu awét.

Taya beurat tambahan ditambahkeun.Bahan ieu sustainable sareng dirancang khusus di luar.

Méja samping beton gaya jam pasir (5)
Méja samping beton gaya jam pasir (6)

Pamakéan penting pikeun ngaoptimalkeun kasaluyuan sapanjang taun.Prakték ngagoda minimalis, ieu

Méja samping boga pangaruh salaku aksen bebas, atawa bisa dipaké dina lilipetan dina spasi gedé.

Penampilan berlapis.Aksen multifungsi ieu cocog pikeun rohangan padumukan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami