Diulas Desain Square Desktop Beton Sisi Table

Katerangan pondok:

[Rincian desainer]: Anggo méja khusus jero ruangan / ruangan modéren modéren ieu pikeun nambihan sipat unik ka bumi anjeun
[Sturdy tur serbaguna] Dijieunna tina beton abu poék kuat, boga penampilan stylish;inuman, snacks, cahaya atawa tampilan tutuwuhan héjo
bisa ditampilkeun gigireun sofas, korsi atawa ranjang.
[UKURAN PINUS COCOK UNTUK RUANG SAUNANA]: LEBAR/13,75 inci, TINGGI/19 inci
[No assembly diperlukeun]: Pinuh dirakit kana datangna, pohara merenah, ngarasakeun imah anjeun langsung


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Individual leungeun tuang ku artisans

Dijieun tina komposit semén sareng fiberglass

Tetep baseuh sanggeus demold di luar pikeun kaayaan pangalusna

Sababaraha lapisan panyalindungan pikeun ngajauhan tina karusakan

nyadiakeun craftsmanship kualitas luhur sarta gaya unparalled

Ngaran Produk Diulas Desain Square Desktop Beton Sisi Table
Warna Bisa disaluyukeun
Ukuran Bisa disaluyukeun
Bahan Beton tuang serat kaca
Pamakéan Luar, buruan tukang, Patio, Balkon, jsb.
Diulas Desain Square Desktop Méja Sisi Beton (3)
Diulas Desain Square Desktop Méja Beton Sisi (1)

Luar Sisi Table mandi di finish toned hideung lemes pikeun nyieun titik fokus stunning.

Dijieunna tina orat sareng campuran beton anu efektif dianggo pikeun nyiptakeun kakuatan anu awét tanpa nambihan beurat tambahan.

Bahan ieu sustainable sareng direkayasa pikeun panggunaan luar penting pikeun ngaoptimalkeun kasaluyuan sapanjang taun.

Prakték minimalism anu pikaresepeun, méja samping ieu mangaruhan salaku aksen anu mandiri atanapi tiasa dianggo dina lilipetan dina rohangan anu langkung ageung pikeun tampilan berlapis.

Aksen serbaguna ieu cocog pikeun rohangan padumukan.

Diulas Desain Square Desktop Méja Beton Sisi (2)
Diulas Desain Square Desktop Méja Beton Sisi (6)

Senang, praktis, bergaya, kontemporer sareng mulus.cangkang beton, kualitas luhur, waterproof na fireproof, teu gampang ruksakna, nyadiakeun Anjeun sareng pangalaman outdoor aman sareng nyaman.

bahan beton, padet tur awét.

Perabotan anu endah, asesoris sareng karya seni ngailhaman méja abu poék modern ieu.

Éstetika tranquility na ngagabungkeun géométri polishing kalawan kakuatan beton sarta durability pikeun nyieun karya modern.

Cocog jeung pamakéan indoor na outdoor.kapasitas beban-bearing - 10 pon kapasitas beban-bearing - 10 pon

Diulas Desain Square Desktop Méja Beton Sisi (5)
Diulas Desain Square Desktop Méja Beton Sisi (4)

Ramping, Srimanganti sareng minimalis - méja kopi modéren ieu pisan

cocog pikeun sagala taman diideuan industri / desain interior.

Struktur beton pisan awét.Penampilan rustic na cocog pikeun kahirupan outdoor.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami