outdoor Kai sisikian pasagi gas seuneu méja liang

Katerangan pondok:

Hawu outdoor ieu condong kana éstétika streamlined kalawan desain rectangular basajan sarta garis beresih.Dijieun tina beton bertulang tahan cuaca, éta ngagaduhan siluet profil rendah kalayan suku blok sareng ujung anu garing pikeun siluet modern sareng minimalis.Liang seuneu ieu hurung ku pemicu tombol, sareng fitur kalebet pangisi batu lava, janten siap dihurungkeun saatos sumping.Éta nampung propana sareng gas alam, sareng gaduh kompartemen anu disumputkeun pikeun tanki kalayan panto anu gampang diakses.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Individual leungeun tuang ku artisans

Dijieun tina komposit semén sareng fiberglass

Tetep baseuh sanggeus demold di luar pikeun kaayaan pangalusna

Sababaraha lapisan panyalindungan pikeun ngajauhan tina karusakan

Ngalukis sahenteuna 5 kali

Nguji pikeun tiap liang seuneu saméméh bungkusan pikeun mastikeun kaamanan

Ngaran Produk Luar Kai sisikian pasagi tabel pit seuneu gas
Warna Bisa disaluyukeun
Pangwangunan awak Beton tuang serat kaca
Pangwangunan Burner 304 stainless steel
Tipe Suluh Gas alam jeung propana
Pamakéan Luar, buruan tukang, Patio, Balkon, jsb.
luar Kayu sisikian pasagi méja pit seuneu gas (6)
luar kai sisikian kayu pasagi méja liang seuneu gas (5)

Konstruksi beton luar biasa awét sareng sisikian kai masihan tampilan rustic anu cocog sareng kahirupan luar.

Kompor gas outdoor, cangkang beton, kualitas luhur, waterproof na fireproof, teu gampang ruksakna, mere Anjeun pangalaman outdoor haneut aman sareng nyaman.

Square Fire Pit ieu nyampur saé sareng tempat tempat duduk luar anjeun.

luar Kayu sisikian pasagi méja liang seuneu gas (2)

Sareng pikeun kaamanan tambihan anjeun, liang seuneu ieu hadir sareng alat gagal seuneu thermocouple.

Panto aksés gampang anu aya di dasarna ngamungkinkeun anjeun pikeun nyumputkeun tank propana (henteu kalebet).

luar Kayu sisikian pasagi méja liang seuneu gas (3)
luar Kayu sisikian pasagi méja pit seuneu gas (1)

Desain permukaan sisikian kai, bahan beton, padet sareng awét


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami