Meja samping beton buleud leutik portabel outdoor

Katerangan pondok:

A item outdoor multi-fungsi, nu urang resep ngagunakeun salaku méja, stool atawa basa.Campuran orat padet sareng beton diterapkeun ku téknologi khusus pikeun mastikeun kakuatan sareng umur jasa.Oksida diaktipkeun dipaké pikeun ngawarnaan unggal karya, nyadiakeun kilauan lila-abadi kawas batu alam.

jati outdoor sarta pot kembang datangna dina rupa-rupa ukuran jeung desain, ti stools outdoor ka méja makan badag, sarta aya di forefront desain produk outdoor kontemporer.ciri lightweight na ngajadikeun eta pisan cocog pikeun balconies, wewengkon dek jeung kebon hateup, tapi cukup kuat pikeun adaptasi jeung lingkungan komérsial.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Ringan tapi kuat

Tembok jero pra-disegel

Rupa-rupa gaya sareng warna

Ngaran Produk Meja samping beton buleud leutik portabel outdoor
Warna Bisa disaluyukeun
Ukuran Bisa disaluyukeun
Bahan Beton tuang serat kaca
Pamakéan Luar, buruan tukang, Patio, Balkon, jsb.
Meja samping beton buleud leutik luar ruangan portabel (3)
Meja samping beton buleud leutik portabel luar ruangan (4)

Mun anjeun teu boga tempat pikeun nyimpen iced tea, anjeun moal bisa diuk turun jeung bersantai.Pilih méja batu beton salaku iringan anjeun kana korsi ruang tamu luar anjeun.Dupi anjeun teu acan gaduh korsi?méja samping Ieu pendamping sampurna.

Méja hiasan ieu bakal nambihan penampilan seger kana rohangan luar.

Beungeut abu poék tina méja hiasan ieu bakal nambihan hiasan anu sampurna pikeun rohangan luar.

Meja samping beton buleud leutik portabel luar ruangan (1)
Meja samping beton buleud leutik portabel luar ruangan (2)

Bahan beton, cocog pikeun sagala spasi outdoor dina gaya modern, tabel samping outdoor ngidinan Anjeun pikeun ngarasakeun pangalaman tenang jeung stylish, nu dipintonkeun dina panon-catching hideung.Kalayan méja beton ieu, gaya anu kuat mangrupikeun fitur anu populer di rohangan luar.Méja samping ngidinan Anjeun pikeun tenang mungkas wewengkon sésana, nu mangrupa tempat idéal pikeun inuman, platters, jsb!Desainna sampurna, sareng méja samping luar abu-abu kuat, Srimanganti sareng modis.Ieu kabentuk dina dasar melengkung kandel, dihias jeung bubuk-coated aluminium hideung, sarta réngsé kalawan desktop beton buleud kalayan komposit beton ... Penampilan téh effortlessly fashionable na incredibly serbaguna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami