base beton outdoor Babak méja kopi beton

Katerangan pondok:

Ieu adopts kombinasi beton jeung orat desktop.Teu ngan geulis, tapi ogé ngajaga stabilitas struktur jeung ngajadikeun eta leuwih awét.Pamasangan anu merenah: Pamasanganna merenah pisan, saderhana sareng éndah pikeun cocog sareng sagala rupa pamandangan, sareng cocog sareng unggal pamandangan di kulawarga, sapertos ruang tamu sareng pangkeng.Anjeun tiasa sacara bébas ngagabungkeun dua sét ukuran anu béda-béda dumasar kana kabutuhan anu béda.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Méja hiasan ieu bakal nambihan penampilan seger kana rohangan luar.

Ngaran Produk Base beton outdoor Babak méja kopi beton
Warna Bisa disaluyukeun
Ukuran Bisa disaluyukeun
Bahan Desktop Beton tuang serat kaca
Bahan Dasar Beton tuang serat kaca
Pamakéan Luar, buruan tukang, Patio, Balkon, jsb.
base beton outdoor Babak méja kopi beton
dasar beton luar méja kopi beton buleud (8)

Warna sareng bahan desktop tiasa disaluyukeun

Beungeut abu poék tina méja hiasan ieu bakal nambihan hiasan anu sampurna pikeun rohangan luar.

dasar beton luar méja kopi beton buleud (10)

Dasar beton stabil sareng teguh.

desktop beton, desain minimalis, euweuh urusan dimana eta disimpen, éta bisa ogé terpadu kalayan lingkungan.

dasar beton luar méja kopi beton buleud (12)
dasar beton luar méja kopi beton buleud (5)

Pinuh ku kapribadian: Meja kami ngadopsi struktur modéren pikeun nambihan vitalitas kana rohangan luar anjeun.Kalayan éstétika anu pikaresepeun, méja samping ieu pasti bakal ngagedékeun bumi mana waé.

Bahan beton, cocog pikeun sagala spasi outdoor dina gaya modern, tabel samping outdoor ngidinan Anjeun pikeun ngarasakeun pangalaman tenang jeung stylish, nu dipintonkeun dina panon-catching hideung.Kalayan méja beton ieu, gaya anu kuat mangrupikeun fitur anu populer di rohangan luar.Méja samping ngidinan Anjeun pikeun tenang mungkas wewengkon sésana, nu mangrupa tempat idéal pikeun inuman, platters, jsb!Desainna sampurna, sareng méja samping luar abu-abu kuat, Srimanganti sareng modis.Ieu kabentuk dina dasar melengkung kandel, dihias jeung bubuk-coated aluminium hideung, sarta réngsé kalawan desktop beton buleud kalayan komposit beton ... Penampilan téh effortlessly fashionable na incredibly serbaguna.

dasar beton luar méja kopi beton buleud (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami