Desain polygon méja beton méja samping méja kopi

Katerangan pondok:

Méja samping saderhana atanapi méja kopi, didamel tina beton nyata, mangrupikeun karya seni modern anu alit.Ketebalan bahanna hampang pisan sahingga tiasa disimpen kalayan nyaman atanapi bahkan ditumpuk.Desain mahiwal tabel beton populér ieu reminiscent tina M, W atawa B, gumantung kana preferensi positioning pribadi anjeun sarta nyadiakeun spasi pikeun buku, koran, botol inuman, jsb Kusabab bentukna modular inovatif na, éta bisa ditempatkeun dimana wae tur dipaké. ku sababaraha cara.Naha salaku kubus korsi nyalira atanapi salaku solusi panyimpen pikeun méja samping, rak anggur, partisi kamar, témbok rak, lantai atanapi tangga, anjeun gaduh rupa-rupa kamungkinan pikeun ngahijikeun jati beton modern kana ruang tamu anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Ngaran Produk Desain polygon méja beton méja samping méja kopi
Warna Bisa disaluyukeun
Ukuran Bisa disaluyukeun
Bahan Beton tuang serat kaca
Pamakéan Luar, buruan tukang, Patio, Balkon, jsb.
Desain polygon méja beton méja samping méja kopi (3)
Desain poligon méja beton méja samping méja kopi (1)

Pinuh ku kapribadian: Méja tungtung kami ngadopsi struktur anu kuat sareng desain silinder anu mulus pikeun ngahirupkeun rohangan luar anjeun.Méja samping ieu ngagaduhan rarasaan éstétika anu pikaresepeun, anu tiasa masihan énergi di buruan tukang atanapi palataran.

Desain kontemporer: Ieu adopts desain cylindrical basajan.Méja samping ieu ngagaduhan rasa desain modern, sentuhan sareng desain.Kalayan struktur anu sederhana sareng endah, gaya minimalis tabel ieu nyorot gaya fungsional.

Beton ringan: Méja samping ieu didamel tina beton hampang kalayan penampilan anu mulus.Struktur anu kuat sareng awét tiasa nahan seueur beurat.

Desain poligon méja beton méja samping méja kopi (2)
Desain polygon méja beton méja samping méja kopi (6)

Struktur beton pisan awét.Penampilan rustic na cocog pikeun kahirupan outdoor.

Pikeun nyiptakeun penampilan anu santai sareng non-tradisional pikeun rohangan anjeun, méja samping kami ngagabungkeun struktur beton anu mulus sareng permukaan cet anu disikat pikeun nyangking gaya bohemian eklektik kana hiasan anjeun.

Wangun kendang: ngawangun kendang, struktur cylindrical, handap halus bohlam lampu.Bentuk ieu nyayogikeun struktur padet anu tiasa nampung jajanan atanapi asesoris anu anjeun gaduh.

Desain polygon méja beton méja samping méja kopi (4)
Desain polygon méja beton méja samping méja kopi (5)

Beton ringan: Méja samping ieu didamel tina beton hampang kalayan penampilan anu mulus.Struktur anu kuat sareng awét tiasa nahan seueur beurat.

Taya assembly diperlukeun: Méja samping bisa dipaké sanggeus nyokot eta out of the box.Teu perlu ngumpul.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami